segunda-feira, maio 21, 2007

Deporte na fin de semana.
O Cire gañou o envite típicamente copeiro no derby co Toques por 2-0.
O Cire mostrou mais confianza co Toques e con mais pegada arriba encarrilou o partido na segunda metade, na primeira pouco fútbol .
Eran 1/16 de final, así que xa só queda octavos, cuartos, semis e a Riazor(estadio onde se disputa a final, ;) )
Tedes mais información no blog do Cire
Noutra orde de cousas, Ferreiro gañou a proba de Históricos do rallye de asfalto de Cantabria superando o seu máximo rival este ano, Antonio Sainz.
Ferreiro gañouse o público cántabro en cada curva mercede ó seu pilotaxe-espectáculo á par que competitivo (quedou bastante arriba na clasificación xeral onde lle gañou a coches de mais cabalos) as mans do Mk2 tración traseira.
O vindeiro rallye no que competirá será xa en Galicia, no Rías Baixas o primeiro fin de semana de Xuño.